Decor Lichidari de stoc

×
Placile ceramice de Decor sunt cele care, in combinatia cu placile de Gresie si Faianta predominante, pe care le-ati ales pentru interiorul casei dumneavoastra, vor da amprenta personala interiorului, aducand un plus de stil si rafinament.
Modelele in care acestea se gasesc sunt foarte variate, atat ca forma, textura, stil si culoare: geometrice, florale, hexagonale, urban style, monocrome, cu insertii etc.
 

Cum sa alegi cele mai potrivite Placi ceramice de Decor?

 
Primul lucru de care trebuie sa tii seama atunci cand alegi elementele de Decor este stilul ales pentru amenajarea incaperii: clasic, rustic, contemporan, minimalist, mediteranean , industrial etc., pentru ca Placile ceramice de Decor sunt cele care dau tusa definitorie ambientului.
Prin jocul de culoare, textura si dimensiune ale placilor de Gresie, Faianta si Decor se poate crea impresia de lumina si spatiu in orice ambient. Astfel, culorile deschise, in texturi lucioase, vor avea intotdeauna efectul de amplificare a spatiului si luminii. 
Un element important il constituie intotdeauna si bugetul pe care il poti aloca proiectului tau, de aceea iti recomandam sa faci o analiza atenta a ofertelor si sa iei in calcul si variantele de gresie economica, faianta si alte elemente de Decor.
 

Elemente de Decor in bucatarie 

 
Avantajul major al unei Placi ceramice este acela ca imbina frumusetea si eleganta, cu durabilitatea si  modul practic si sanatos de intretinere. 
Spatiul specific bucatariei este cel de deasupra blatului si a plitei, fiind locul perfect pentru piesele ceramice de Decor.
Puteți alege un design mic sau mare în funcție de spațiul disponibil si de stilul ales. Există avantaje estetice și practice ale placarii acestei zone cu piese de decor: 
Primul este că bucataria dumneavoastra va fi protejată pentru multa vreme împotriva stropilor de grasime, caldurii si umezelii, iar mentinerea unei curatenii impecabile in aceasta zona va fi usor de realizat. 
Al doilea, si nu cel din urma, este ca puteti adauga un plus de farmec si stil prin placarea acestei zone cu piese de Decor ce se armonizeaza perfect in ambientul incaperii, nefiind nevoiti sa să utilizați doar plăci simple pentru a acoperi această zonă atat de expusa atat practic, cat si vizual.
Este esential sa alegeti un Design pe care il veti gasi atragator pentru o perioada mai lunga de timp, bucataria fiind una din incaperile in care petrecem o buna parte din timpul dedicat casei si familiei.
 

Piesele de Decor in baie

 
In baie, placile de Decor se folosesc, in general, in completarea placilor ceramice, sub forma de brauri sau anumite zone de perete, pentru a accentua stilul ales si pentru un plus de eleganta si rafinament.
Elementele de Decor pentru baie se gasesc atat sub forma de placi de dimensiunea celor de Gresie si Faianta ale colectiei, fie in alte forme care se imbina intre ele, pentru a se potrivi atat placilor de faianta si Gresie tip marmura, de exemplu, sau pentru Faianta de dimensiuni mari