Despre noi

“Nu renunta la ceea ce iti doresti sa faci. Acolo unde exista DRAGOSTE SI INSPIRATIE, nu cred ca poti gresi" - Ella Jane Fitzgerald.
 
DUNCA Group s-a nascut in anul 2007, din pasiune pentru placi ceramice si pentru a veni in sprijinul pietei de profil din Romania, pe toate palierele sale. 
Importam si distribuim placi ceramice la nivel national, catre revanzatori, arhitecti, designeri, dezvoltatori imobiliari, retele DIY si catre persoanele fizice, la cel mai bun raport calitate-pret, astfel incat rafinamentul, durabilitatea si eleganta sa innobileze spatiile din jurul nostru.
 
Cu o retea de agenti de vanzari ce acopera intreg teritoriul tarii, avand un Depozit Central de 30 000 de mp in Oradea, unul de 10 000 mp în București si logistica proprie (20 de camioane de 24 de tone și o flota de camioane de 16 t si de 3.5 tone), suntem aproape de partenerii noștri, indiferent in ce loc din tara s-ar afla.
 
Colectiile din portofoliul nostru, alese in urma unor analize atente, cuprind placi ceramice in diferite formate, culori si texturi, atat pentru interior (baie, bucatarie, living, spatii comune, magazine etc.), cat si pentru exterior (terase, fatade, parcari).
 
Seriozitatea, consecvența, perseverența și competitivitatea fiind atributele ce ne unesc intr-o echipa tanara și dinamica,  am atras alaturi de noi cei mai in voga si competitivi producatori externi din Italia, Spania,  Polonia, Ucraina chiar si din India, ale caror produse selectate cu minutiozitate le punem la dispozitie tuturor romanilor,  putand fi gasite la partenerii nostri din toa țara.