Cum platesc

Pentru comenzile plasate pe www.dunca.ro, sunt disponibile urmatoarele metode de plata:

RAMBURS  -  Se face in momentul livrarii  produselor comandate de catre firma de curierat sau partenerii logistici

ONLINE (card de debit/card de credit)
Se realizeaza prin intermediul cardurilor bancare,  cumparatorul NU plateste comisioane suplimentare
Dupa plasarea si confirmarea comenzii, veti primi pe mail un link de plata care cuprinde totalul produselor comandate + taxa de transport daca e cazul. Procesarea platilor online se face prin intermediul platformei  EUPLATESC.RO.


• RATE FARA DOBANDA
Plata in rate fara dobanda se poate face folosind cardul de cumparaturi prin urmatoarele banci partenere:
- STAR BT :  1 -5 rate
- BCR :  2 – 5 rate
- BRD Finance : 1, 3 – 5rate
- Alpha Bank: 2-5 rate
- First Bank: 2-5 rate

Euplatesc.ro este integrator de solutii pentru comert electronic, care dispune de un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate prin metode diferite de plata, inclusiv cardurile bacare emise oriunde in lume sub sigla VISA sau MASTERCARD. Sistemul de tranzactionare utilizeaza solutii antifrauda avansate care, impreuna cu sistemul “Verified by Visa” de la VISA si “MasterCard SecureCode” de la MasterCard, odera conditii de siguranta deplina pentru platile efectuate , iar  riscurile  asociate tentativelor de frauda electronica sunt diminuate considerabil.
 

TRANSFER BANCAR  - ORDIN DE PLATA
Se face pe baza facturii PROFORMA emisa de catre SC DUNCA CONSTRUCT SRL. Factura proforma se emite dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre u reprezentant  al www.dunca.ro sau confirmarea scrisa pe mail, care este insotit si de factura proforma .

Datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar :
S.C. DUNCA CONSTRUCT SRL
Sediu social: Oradea, Calea Borsului 29H
Nr. Reg. Com.: J05/1470/2007
C.U.I: 21890017
Banca Transilvania 
Cont bancar: RO50BTRLRONCRT00T1975604

S.C. DUNCA CONSTRUCT SRL nu garanteaza disponibilitatea stocurilor tuturor produselor afisate pe siteul www.dunca.ro. In cazul in care, din diverse aspecte, un produs nu se afla in oferta curenta, compania isi rezerva dreptul de a nu onora comanda respectiva si sa restituie clientului banii incasati pentru respectiva comanda, in cazul in care plata a fost facuta si banii s-au incasat.

Nota:
Pentru produsele LA COMANDA se achita in avans 50% din valoarea comenzii + cheltuielile de transport, diferenta urmand a se putea achita si ramburs in momentul livrarii. Veti primi un link pe mail cu valoarea avansului si a  transportului, iar accesand acest link veti fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati EuPlatesc.ro, undeti puteti achita cu cardul suma respectiva. Mai exista optiunea de transfer bancar, la solicitarea d-voastra va punem la dispozitie contul unde sa faceti transferul bancar (vezi sectiunea “cum comand”)